Skip to main content

Algemene Voorwaarden

 

Aanmelding van een training

Je kunt je via het aanmeldformulier op de website aanmelden voor een training. Na je aanmelding zal de trainer contact met je opnemen. Voor een training zal altijd een voorgesprek plaats vinden. Juist omdat wedezijds vertrouwen de basis is voor een productieve training. Als de trainer en de deelnemer instemmen tot samenwerken na het voorgesprek wordt de aanmelding definitief.

Als zowel trainer als kandidaat het eens zijn over het volgen van de training, ontvangt de deelnemer aan de training de definitieve bevestiging en de factuur. Na ontvangst daarvan heeft hij/zij definitief een plaats in de training.

Annulering

Na de defintieve bevestiging van de training is het onder de volgende voorwaarden mogelijk om te annuleren.  Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk. 

Kosten en materiaal

Het cursusgeld staat vermeld bij iedere training op de website. Cursusmateriaal en eventuele BTW is inbegrepen. Voor deelnemers met beperkte draagkracht is reductie bespreekbaar met de trainer.

Vertrouwelijkheid

De ingestuurde persoonlijke gegevens en de verstrekte persoonlijke informatie bij het kennismakingsgesprek worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en niet met derden gedeeld. Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Ook wordt van de deelnemer aan een (online) training de besproken persoonlijke informatie van andere deelnemers vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden te delen.

Disclaimer

De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en manier van meedoen van oefeningen tijdens de training, en mogelijke consequenties hiervan voor zijn gezondheid. Dientengevolge kan hij/zij de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Verdere informatie

Heb je nog vragen n.a.v. deze voorwaarden. Neem dan gerust contact op met Xander van der Sar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 53799059.